Dzisiaj jest: 8.7.2026, imieniny: Arnolda, Edgara, Elżbiety

Dyskusja ogólna

Pisz o czym chcesz byle nie łamać regulaminu i nie spamować.
Dodaj odpowiedź

Biuro tłumaczeń online, które naprawdę działa

rozpoczęty rok temu przez Marela
2025-07-24 21:31 53%
Niedawno miałem zapotrzebowanie tłumaczenia przysięgłego kilku pism i kolega zasugerował mi biuro LIDARIA. Na początku miałem pewne wątpliwości, bo wiadomo jak to bywa z usługami realizowanymi online, ale okazało się, że było warto. Już sam kontakt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył – odpowiedź na zapytanie otrzymałem naprawdę szybko, w ciągu kilkunastu minut, a cała komunikacja była jasna i rzeczowa. Na witrynie mają dokładnie opisaną ofertę, tym samym można szybko się połapać, co i jak. Zajmują się tłumaczeniem nie tylko popularnych języków jak hiszpański czy arabski, ale też mniej oczywistych jak bułgarski, grecki czy koreański. Ja akurat potrzebowałem tłumaczenia z niderlandzkiego i nie było z tym żadnego problemu. Gotowe tłumaczenie otrzymałem zgodnie z ustalonym terminem, bez żadnych opóźnień, a jego jakość była rzeczywiście bardzo dobra. Jeśli ktoś poszukuje rzetelnego biura tłumaczeń z dobrą obsługą i uczciwym podejściem, to szczerze mogę ich zarekomendować. Na pewno jeszcze skorzystam, jeśli znów zajdzie taka potrzeba. https://lidaria.pl/
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***