Dzisiaj jest: 12.12.2025, imieniny: Ady, Aleksandra, Dagmary

Dyskusja ogólna

Pisz o czym chcesz byle nie łamać regulaminu i nie spamować.
Dodaj odpowiedź

Czy zegarek na bransolecie stalowej jest wygodniejszy od paska?

rozpoczęty 2 tygodnie temu przez JamesForrest
2025-11-30 19:16 58%
Ostatnio zastanawiam się, czy stalowa bransoleta faktycznie jest wygodniejsza od zwykłego paska. Kupiłem niedawno zegarek z bransoletą i po całym dniu noszenia miałem wrażenie, że trochę mi obciera nadgarstek. Może to kwestia dopasowania, a może po prostu paski są dla mnie lepsze? Macie jakieś swoje doświadczenia z tym tematem?
odpowiedziano 2 tygodnie temu przez Jean-PaulBoetius
2025-11-30 21:12 55%
Miałem identyczny dylemat, bo przez lata nosiłem tylko paski i dopiero kiedy dostałem zegarek na bransolecie, zacząłem czuć różnicę. Na początku też mnie trochę uciskała, ale później okazało się, że wystarczyło zdjąć jeden ogniwo i od razu stała się wygodna. Przy okazji trafiłem na opis audemars piguet royal oak 34 mm blue dial https://expertyco.com/pl/audemars-piguet-royal-oak/, gdzie fajnie pokazano, jak dopasowanie bransolety zmienia komfort. U mnie sprawdza się tak, że latem wolę paski, bo są lżejsze i mniej się nagrzewają, a zimą bransoleta jest super, bo lepiej trzyma zegarek na miejscu. Myślę, że u Ciebie też może chodzić głównie o regulację, a nie sam typ mocowania.
odpowiedziano tydzień temu przez ronith
2025-12-02 22:21 50%
Zależy 
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***