Dzisiaj jest: 7.7.2026, imieniny: Estery, Kiry, Rudolfa

Dyskusja ogólna

Pisz o czym chcesz byle nie łamać regulaminu i nie spamować.
Dodaj odpowiedź

Pełnomocnictwo do reprezentowania interesów

rozpoczęty 4 miesiące temu przez Loria
2026-03-22 20:03 53%
Добрий день! Потрібна термінова порада. У мене в Україні відкрито судову справу щодо боргу, який мені не повертають. Сама я у Варшаві, наймати адвоката в Україні треба, але для цього потрібна довіреність на представництво інтересів у суді. Чула, що до таких довіреностей особливі вимоги – там має бути купа спеціальних повноважень. Підкажіть, чи можна зробити таку довіреність дистанційно? І як не помилитися з текстом, щоб суд потім не відмовив через неправильне оформлення?
odpowiedziano 4 miesiące temu przez Petr_1
2026-03-22 20:04 46%
Ви абсолютно праві – до судових довіреностей справді найвищі вимоги. У ній мають бути чітко перераховані так звані "спеціальні повноваження": право знайомитися з матеріалами справи, заявляти відводи, подавати докази, брати участь у судових засіданнях, а головне – право підписувати позовні заяви, укладати мирові угоди, оскаржувати рішення суду. Якщо якогось із цих пунктів не буде – суд може просто не допустити вашого представника до участі в справі.
Тому саморобні довіреності тут не підходять. Моя знайома була в такій самій ситуації, і ми звернулися на сайт  - https://www.expert-docs.com/varshava/
Вони підготували довіреність з повним переліком процесуальних прав, врахували всі нюанси цивільного процесу. Вона за півгодини завірила в нотаріуса у Варшаві (вони підказали, до кого звернутися), і адвокат в Україні вже виграв справу. До речі, працюють без передоплати – це дуже зручно. Тож не ризикуйте, зробіть документ професійно з першого разу.
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***