Dzisiaj jest: 12.6.2026, imieniny: Gwidona, Leonii, Niny

Dyskusja ogólna

Pisz o czym chcesz byle nie łamać regulaminu i nie spamować.
Dodaj odpowiedź

Jakie łóżko dla czterolatka wybrać, żeby starczyło na dłużej?

rozpoczęty ok. 12 godzin temu przez Marela
2026-06-11 17:03 100%
Cześć wszystkim, stoję właśnie przed sporym wyzwaniem, bo mój synek wyrasta już powoli ze swojego niemowlęcego łóżeczka ze szczebelkami i musimy kupić coś nowego. Przeglądam internet od dobrych kilku dni i mam kompletny mętlik w głowie, bo wybór jest ogromny, a opinie mega skrajne. Zależy mi na czymś bezpiecznym, najlepiej z barierkową ochroną, bo młody strasznie się kręci w nocy i boję się, że po prostu spadnie na panele. Trafiłam ostatnio na stronę https://valor-meble.pl/lozka-dzieciece i tam te łóżka dla dzieci wyglądają całkiem sensownie, zwłaszcza te drewniane modele z dodatkowymi szufladami na dole. Zastanawiam się tylko, czy te barierki można potem bez problemu zdemontować, jak mały podrośnie, żeby mebel posłużył chociaż te kilka lat, a nie tylko na chwilę. Kupował ktoś może u nich i może powiedzieć coś więcej o samej jakości wykonania? Drewno nie trzeszczy po kilku miesiącach intensywnego skakania? Dajcie znać, na co zwracaliście uwagę przy zakupie mebli do spania dla swoich pociech, bo każda rada teraz będzie dla mnie na wagę złota.
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***