Dzisiaj jest: 2.8.2025, imieniny: Gustawa, Kariny, Stefana

Dyskusja ogólna

Pisz o czym chcesz byle nie łamać regulaminu i nie spamować.
Dodaj odpowiedź

Od czego zależy długość kursu na prawko?

rozpoczęty 2 dni temu przez Marela
2025-07-31 10:56 50%
Dzień dobry wszystkim! Ostatnio zacząłem się rozglądać za kursem prawa jazdy i natknąłem się na interesujące wiadomości, które trochę uporządkowały mi temat, jeśli chodzi o to, ile taki kurs może faktycznie trwać. Wychodzi na to, że nie ma jednej konkretnej odpowiedzi – wszystko opiera się na kilku czynnikach. Najważniejsze jest to ile masz czasu na jazdy i jak wygląda dostępność instruktorów. Jeżeli ktoś ma możliwość jeździć praktycznie codziennie, to wyłącznie część praktyczną można ogarnąć nawet w ciągu miesiąca. Ale wiadomo, w życiu bywa różnie, stąd jak ktoś pracuje albo uczy się, to realnie wychodzi 2–3 miesiące, a zdarza się, że i dłużej. Dużo zależy też od tego, czy wybierzesz kurs tradycyjny z teorią stacjonarną, czy tak zwany kurs teoretyczny online. Ten drugi jest dla osób, które chcą wszystko załatwić maksymalnie szybko – trzeba tylko być mocno dyspozycyjnym i mieć już załatwione papierkowe sprawy, jak badania i numer PKK. No i trzeba zdać teorię zanim zaczną się jazdy. Nie wiedziałem wcześniej o tym wszystkim, stąd fajnie, że trafiłem na ten tekst. Jak ktoś z Was również myśli obecnie o zrobieniu prawka, to polecam rzucić okiem na: https://superkierowca.waw.pl/czas-trwania-kursu-prawa-jazdy-od-czego-zalezy/
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***