Dzisiaj jest: 7.7.2026, imieniny: Estery, Kiry, Rudolfa
Ocena została zapisana!

Dyskusja ogólna

Pisz o czym chcesz byle nie łamać regulaminu i nie spamować.
Dodaj odpowiedź

Pełnomocnictwo do reprezentowania interesów

rozpoczęty 5 miesięcy temu przez Loria
2026-02-19 16:37 48%
Добрий день!
Потребую поради. У мене в Україні відкрита спадкова справа, але я не можу приїхати особисто, бо працюю в Польщі. Нотаріус каже, що потрібен представник з довіреністю, щоб збирати документи, подавати заяви і ходити по інстанціях. Чи можна зробити таку довіреність дистанційно, щоб вона мала юридичну силу для українських судів та архівів? Боюсь помилитись і втратити спадщину через якусь формальність.
odpowiedziano 5 miesięcy temu przez Petr_1
2026-02-19 16:43 48%
Добрий
Ситуація дуже відповідальна, бо в суді до документів найбільше вимог. Звичайна довіреність, зроблена на коліні, може не підійти, якщо в ній не буде спеціальних процесуальних повноважень (право визнавати позов, укладати мирову угоду, отримувати рішення суду тощо).
Я своїй сестрі, яка теж за кордоном, замовляв довіреність на сайті https://europe-documents.com/
Вони підготували документ з розширеним переліком повноважень саме для суду та нотаріату. Вона завірила в Польщі, надіслала мені, і я без проблем представляв її інтереси в усіх інстанціях. Спадщину оформили швидко. Раджу не економити і зробити документ правильно з першого разу, бо переробляти буде складніше.
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***