Dzisiaj jest: 5.6.2026, imieniny: Bonifacego, Kiry, Waltera
Ocena została zapisana!

Dyskusja ogólna

Pisz o czym chcesz byle nie łamać regulaminu i nie spamować.
Dodaj odpowiedź

Czy Counter-Strike 1.6 full wciąż ma sens w 2026?

rozpoczęty miesiąc temu przez Mixon
2026-04-24 01:48 50%
Zastanawiam się ostatnio, czy powrót do klasyki typu Counter-Strike 1.6 full to faktycznie dobry pomysł, czy tylko sentyment do dawnych lat. Niby grafika już nie ta, ale gameplay podobno nadal daje radę i wciąga bardziej niż niejedna nowa produkcja. Przeglądając różne miejsca w sieci, trafiłem na https://csnation.net/ i wygląda to jak coś, co może pomóc zacząć bez większego kombinowania. Ktoś z Was też rozważa powrót do tej wersji? Ciekawi mnie, czy serwery nadal żyją i czy można znaleźć sensowną społeczność do pogrania wieczorami. Może to właśnie prostota i brak udziwnień sprawiają, że CS 1.6 dalej ma klimat? Jak myślicie — warto spróbować na nowo?
odpowiedziano wczoraj przez Rose001
2026-06-04 13:56 100%
Ostatnio przeglądałem z kumplami jakie są teraz promki na różnych stronach i trafiłem na coś, co mnie zaskoczyło. Jeden ze znajomych polecił mi sprawdzić ich zakładki, bo sam codziennie tam zagląda. Okazało się, że oprócz standardowych bonusów można tam natrafić na całkiem fajne zestawy powitalne, które nie są tak oczywiste na pierwszy rzut oka. Sam wcześniej omijałem większość promek, bo wydawały mi się mało przejrzyste, ale tutaj regulamin jest napisany wprost, a wypłaty podobno działają bez problemów. W międzyczasie, szukając czegoś na nudny wieczór, wylądowałem na stronie z darmowymi grami i znalazłem informację, że do 14 marca do 17:00 można pobrać Astro Duel 2. Gra wygląda świetnie – pixelowy klimat z lat 90., totalnie niszczalne wszystko dookoła, no i tryb kooperacji, który sprawdza się idealnie jak ktoś wpadnie na piwo. Do tego PvP na podzielonym ekranie przypomina mi stare dobre czasy na segrze. Jeśli ktoś szuka czegoś odjazdowego, to naprawdę warto sprawdzić. Przy okazji, jak już ogarniecie darmówkę, to rzućcie okiem na świetna witryna mobilna https://mostbetpolska.org/aplikacja/, bo tam często wrzucają aktualne newsy o limitowanych okazjach – sam nie spodziewałem się, że można tyle ciekawych rzeczy wyłapać w jednym miejscu. Do 14 marca macie czas, więc lepiej nie przegapić, bo potem zmieniają ofertę i już nie będzie takiej opcji.
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***