Modułowe szafki do kuchni z większą ilością miejsca
rozpoczęty ok. 16 godzin temu przez Mixon
2026-09-15 16:39
Coraz bardziej przekonuję się, że dbanie o siebie nie kończy się na odpoczynku czy wolnym weekendzie. Dla mnie ważne stało się też to, żeby po prostu wygodnie czuć się we własnym domu. Właśnie dlatego zastanawiam się teraz nad zmianą kuchni. Największy problem mam z przechowywaniem, bo rzeczy ciągle przybywa, a obecne szafki nie są zbyt dobrze rozplanowane. Nie chcę jednak zastawiać całego pomieszczenia wielką zabudową. Bardziej interesuje mnie możliwość wybrania konkretnych elementów i ustawienia ich tam, gdzie rzeczywiście będą potrzebne. Podczas szukania takich rozwiązań zacząłem przeglądać https://meblegrycpol.pl/ i moim zdaniem warto sprawdzić stronę, jeśli ktoś również bierze pod uwagę modułową kuchnię. Sam zastanawiam się nad połączeniem większych szuflad z kilkoma wysokimi szafkami. Zależy mi też na tym, żeby całość nie wyglądała zbyt ciężko. Jak Wy to rozwiązaliście? Przy mniejszym pomieszczeniu lepiej stawiać na jasne fronty i mniej górnych szafek, czy maksymalnie wykorzystać dostępne miejsce?