Dzisiaj jest: 7.7.2026, imieniny: Estery, Kiry, Rudolfa
Ocena została zapisana!

Zdrowie i uroda

Tutaj piszemy tylko o pielęgnacji urody i ochronie zdrowia.
Dodaj odpowiedź

Jaka dieta przy łuszczycy skóry głowy

rozpoczęty 7 miesięcy temu przez Irka
2025-12-02 11:54 57%
Jak w temacie, doradzicie co można jeść, czego nie polecacie? 
odpowiedziano 7 miesięcy temu przez malenes
2025-12-02 14:48 59%
Dieta bardzo mocno pomaga w zaleczeniu. Mnie po anginie w lutym wysypało ze 90 pr ciała miałam, stan zapalny okropny. Odstawiłam cukier, mąkę i dziś już jest o niebo lepiej. Myślę że ze 4 razy jeszcze solarium i będzie już bardzo dobrze
odpowiedziano 7 miesięcy temu przez Ghasma
2025-12-03 11:25 45%
Piję kawę cały czas i to w dużych ilościach. Jak to powiedziała jedna bardzo mądra lekarz dermatolog dr nauk medycznych: "bez kawy nie można żyć", chociaż dodała by z umiarem jak wszystko. Jeśli narosla Ci łuska to polecam emulsję Psorisel, może nie jest tania ale jest niesamowicie wydajna, na pewno łuska Ci po niej zejdzie.
odpowiedziano 4 miesiące temu przez malgonia80
2026-02-24 08:34 48%
Zdrowy styl życia to dla mnie połączenie aktywności fizycznej, dobrej diety i odpowiednich suplementów. Nie zawsze jesteśmy w stanie dostarczyć wszystko z pożywienia, dlatego warto się wspierać mądrą suplementacją. U mnie świetnie sprawdza się [url=https://ketocentrum.com/produkt/kolagen-rybi/]kolagen rybi[/url], szczególnie jeśli chodzi o stawy i regenerację po treningach.
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***