Dzisiaj jest: 16.5.2026, imieniny: Andrzeja, Jędrzeja, Małgorzaty
Ocena została zapisana!

Zdrowie i uroda

Tutaj piszemy tylko o pielęgnacji urody i ochronie zdrowia.
Dodaj odpowiedź

Wkładka domaciczna

rozpoczęty 4 miesiące temu przez farna
2026-01-19 09:27 54%
Cześć!
odpowiedziano 4 miesiące temu przez farna
2026-01-19 09:27 47%
Mój ginekolog namawia mnie na wkładke domaciczna. Ja słyszałam same straszne rzeczy o zakładaniu i wyciąganiu
Ma któraś z was i mogłaby realnie opisać czy to boli?
Mam stosunkowo niski próg bólu
Biorę tabletki, ale już kolejne wywołują u mnie okropne migreny
odpowiedziano 4 miesiące temu przez Ghasma
2026-01-19 10:36 54%
Mialam 2 przez 12 lat. Przy czym druga to tak z deczka przetrzymałam, o 2 lata za długo. Wiec wyciaganie tej drugiej przez moje własne odkladanie tego na potem i na potem było z deczka problematyczne faktycznie. Ale jak jest wszystko ogarniane w odpowiednim czasie to naprawde nie jest to jakies straszne przezycie. Chwilke czujesz szczypanie, troche jak przy cytologii i zaraz jest po wszystkim. Ja musialam wyjac ze wzgledu na anemie, ze silniejsze krwawienia przy tym mialam faktycznie, i mi nie sluzylo. Jeszcze myślę nad hormonalną ale na ten moment mnie na to po prostu nie bylo stac. Moze predzej teraz sobie to zorganizuję, jak juz na Temu wykupiłam chyba pół asortymentu i obkupiłam sie na najblizsze pare lat. Inaczej tabletki mnie w końcu wykończą 
Więcej informacji na temat antykoncepcji i polecanych metod znajdziesz na tej stronie https://zdrowa-ona.pl/
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***