Dzisiaj jest: 29.5.2026, imieniny: Benity, Maksymiliana, Teodozji
Ocena została zapisana!

Zdrowie i uroda

Tutaj piszemy tylko o pielęgnacji urody i ochronie zdrowia.
Dodaj odpowiedź

Gdzie teraz zamawiacie kosmetyki online?

rozpoczęty ok. 6 godzin temu przez Dobla
2026-05-29 11:37 0%
Hej dziewczyny, planuję większe uzupełnienie kosmetyczki przed wyjazdem i szukam jakiejś sprawdzonej drogerii online z dobrymi cenami. Ostatnio wpadłam na jedną fajną stronę i mają tam spory wybór marek, których nie widzę stacjonarnie. Kupowałyście ostatnio coś w sieci, jak teraz wygląda sytuacja z czasem wysyłki? Nie chciałabym czekać dwóch tygodni na paczkę, bo zależy mi na czasie.

odpowiedziano ok. 5 godzin temu przez Marela
2026-05-29 11:49 100%
Ja zamawiam kosmetyki online praktycznie cały czas i paczki zazwyczaj są u mnie już na drugi dzień, więc bez obaw. W necie jest o tyle fajnie, że ceny są o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnych, a wybór paletek czy podkładów po prostu gniecie system. Zawsze przed zatwierdzeniem koszyka warto też poszukać jakiejś zniżki w sieci, bo można dodatkowo sporo zaoszczędzić na zakupach. Sama ostatnio przed zamówieniem wykorzystałam ten ekupon na kosmetyki do makijażu i pielęgnacji dostępny na stronie https://ekupony.pl/kod-rabatowy/ladymakeup-pl/ . Dzięki niemu wpadła mi darmowa dostawa i dodatkowe 10% rabatu na fajną markę. Moim zdaniem nie ma sensu kupować w regularnych cenach, skoro te kody wiszą ogólnodostępne w internecie i każdy może z nich skorzystać. Zerknij sobie na tę stronkę, może akurat trafisz na coś aktywnego do sklepu, który sobie wybrałaś. Daj znać, co ostatecznie upolowałaś i czy paczka doszła przed wyjazdem!
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***