Dzisiaj jest: 8.9.2024, imieniny: Czcibora, Marii, Serafiny

Fitness, masaże, joga

Masaże i rytuały, joga, fitness, pilates, napisz jak ćwiczysz i poleć aktywność innym.
Dodaj odpowiedź

Manager gastronomii

rozpoczęty 4 miesiące temu przez nadka
2024-05-13 12:34 50%
Manager to osoba, która zarządza zespołem. Do jego głównych zadań należy: motywowanie swoich ludzi, wyznaczanie im priorytetów, wspieranie w realizacji celów, ale również ocena efektów pracy. Praca na stanowisku kierowniczym w restauracji wymaga konkretnych cech dobrego managera: dynamiczności, inicjatywności, zdolności przywódczych i doświadczenia. Pomocne w tym jest nie tylko wykształcenie gastronomiczne i wiedza z zakresu marketingu, zarządzania oraz ekonomii, ale również szkolenia. Już  w najbliższym czasie przez cztery dni odbędzie się warsztaty z tego zakresu https://twojegastro.com/produkt/szkolenie-manager-gastronomii-poznan/, więc warto się zapisać :) 
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***