Dzisiaj jest: 22.12.2024, imieniny: Bożeny, Drogomira, Zenona

Dom i ogród

Pochwal się swoim domem i ogródkiem. Zainspiruj innych!
Dodaj odpowiedź

Nie mam czasu na sport bo pracuję.

rozpoczęty 3 lata temu przez Mufasa98
2021-12-06 12:14 51%
Mam gospodarstwo rolne i już nie wyrabiam. W zeszłym roku była okropna susza - to zainwestowałem chorą kasę w systemy nawadniający. I co się okazało? Że wąż doprowadzający wodę pękł pod wpływem ciśnienia. Teraz pilnie potrzebuję nowy, bo 2 takie lata z rzędu wpędzą mnie do grobu. No i jak tu znaleźć czas na oglądanie sportu, nie mówiąc już o jego czynnym uprawianiu?
Ostatnia deska ratunku dla mnie: kupić sobie armaturę profesjonalną, a nie jak najtaniej. Cóż, zamówiłem te węże do wodny na https://www.midatech.pl/armatura-przemyslowa/weze-przemyslowe/gumowe/ i teraz czekam, aż je zainstaluję i sprawdzę, czy to faktycznie takie dobre osprzęty 
odpowiedziano 3 lata temu przez nadka
2021-12-09 16:31 48%
W dzisiejszych czasach to chyba każdy jest zalatany, zapracowany i tak naprawdę nie ma się już siły na ćiwczenia. U mnie jest tak, że w domu nie mam motywacji, ale wzięłam się na sposób i jeżdżę do  Bieńkowscy Clinic w Częstochowie i tam oddaje się w ręce specjalistów, którzy dobierają mi odpowiednie zabiegi modelujące moje ciało. Efekty są juz widoczne i to jeszcze bardziej motywuje mnie do dalszej pracy!
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***