Dzisiaj jest: 22.12.2024, imieniny: Bożeny, Drogomira, Zenona
Ocena została zapisana!

Dyskusja ogólna

Pisz o czym chcesz byle nie łamać regulaminu i nie spamować.
Dodaj odpowiedź

Opinie o biurze rachunkowym Abaksystem na GoWork

rozpoczęty tydzień temu przez abaksystem2024
2024-12-14 18:33 67%
Abaksystem – firma, która inwestuje w pracowników
Moja praca w Abaksystem to naprawdę wartościowe doświadczenie. Pracuję w tej firmie od roku i mogę powiedzieć, że firma inwestuje w rozwój swoich pracowników na każdym etapie współpracy. Dzięki różnorodnym klientom, z którymi mamy do czynienia, codziennie uczę się czegoś nowego.
Firma korzysta z nowoczesnych narzędzi księgowych, co sprawia, że praca jest nie tylko efektywna, ale i przyjemna. Dzięki temu mogę skupić się na bardziej skomplikowanych zadaniach, a rutynowe czynności wykonuję szybciej. Pracownicy są bardzo pomocni i zawsze chętni do współpracy, a atmosfera w biurze jest świetna.
Abaksystem organizuje regularne szkolenia, które pomagają nam nadążać za zmieniającymi się przepisami. Przełożeni są bardzo otwarci na pomysły pracowników i starają się stworzyć warunki do jak najlepszego wykonywania obowiązków.
Dzięki pracy w Abaksystem czuję się pewnie w swojej roli i jestem pewien, że firma daje mi realne szanse na dalszy rozwój. Zdecydowanie polecam tę firmę każdemu, kto szuka dobrego miejsca pracy w branży księgowej.
https://www.abaksystem.com/
KOSMETYKI NATURALNE***KOLAGEN NATURALNY w PROMOCYJNEJ CENIE***Użyj kodu rabatowego: (netkobieta57) ***